Det händer att arbetsgivare ringer oss för att de söker personal. Här publicerar vi den information vi får så att ni som studerar hos oss enkelt kan ta kontakt med de aktuella arbetsplatserna.  Lycka till!

12/12 2014

Bemanningsföretag söker undersköterskor. Företaget heter LMT Care. Läs mer på www.LMTCARE.se. Är du intresserad så ring 

Mostafa Lamtai på tel 070 7442231 mostafa.lamtai@lmtcare.se eller

Pene Marroguin på tel 0704 448210 rene.marroquin@lmt.se

Vi på Söders Demens och Specialteam söker dig som har ett intresse av att arbeta med personer i deras egna hem som har olika minnessjukdomar och/eller psykiatri. Det krävs av dig att du har erfarenhet av detta samt tidigare arbetat inom hemtjänst.
Vi är i behov av flera heltidsanställda samt timvikarier som kan arbeta både dagar kvällar och helger.

Vi ser fram emot din ansökan
Ansökan skickas till jobb@sodersdemensteam.se

Ringvägen 39 B 11863 Stockholm
www.sodersdemensteam.se

 

Vill du jobba extra på Hornskroken Södermalm?

 

Vi är ett trevligt demensboende med 53 platser på Södermalm. Hos oss arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. Verksamheten strävar efter att arbeta för att möta just den boendes behov och önskemål och betonar bemötandet som en mycket viktig del i arbetet. Vi arbetar aktivt för att erbjuda våra boende en innehållsrik vardag och har tillgång till en egen Silvervärdinna som ägnar hela sin arbetstid åt trivsel, nöjen och miljö.

Vi söker nu personer som studerar och som vill jobba extra hos oss, såväl dagtid som kvällar och helger. Vi vill att du är en trygg och stabil person med stort intresse för äldre. Har du arbetat med personer med demens tidigare är detta meriterande. Då arbetet innefattar ständig kommunikation med boende, närstående, kollegor och vårdgrannar är god svenska i tal och skrift ett krav.

 

Är du intresserad?

Maila ditt CV och ett personligt brev till helena.oreland@silverhemmen.se

Personlig assistent

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en kvinna i åldern 25-35 år som vill arbeta hos en yngre kvinna med en funktionsnedsättning. Hon behöver hjälp med förekommande sysslor i hemmet under kvällar och en helg per månad. Du kommer även att följa med på olika fritidsaktiviteter.

Kvalifikationer

Du behöver ha tidigare vana från personlig assistans eller likvärdigt arbete. Har du erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning är det meriterande.

Som person tror vi att du är aktiv, ordningsam, ansvarsfull och flexibel. Du bör även tänka att det är ett arbete som du har för en längre tid.

Det är bra om du delar kundens intresse för mode och har goda kunskaper i matlagning.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 55,74 %
Löneform: Timlön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Enligt överenskommelse
Schema: Arbetstiden är 14.30-20 eller 15.30-20 och en helg per månad 8-19.
Antal platser: 1

Senaste ansökningsdag:2014-10-19
Arbetsgivarens referensnummer:
A419851

Kontaktperson: Johanna Andersson , Enhetschef
Tel: 08-7313495

Kunden kommer själv att intervjua och välja ut sin assistent.

Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs

Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo

På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen.

Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga.

På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen.

Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga.

Bemanningsenheten i Nacka Kommun söker dig som vill arbeta inom vård och omsorg   140509

 

Välfärd samhällsservice med drygt 1200 medarbetare utför tjänster inom socialpsykiatri, omsorgsverksamhet, individ och familjeomsorg, personlig assistans samt äldreomsorg. Vi driver också Nacka kulturcentrum, kommunala musikskolan, kommunala biblioteken samt fritidsgårdarna i Nacka. Vårt mål är att genom mångfald, bred kompetens och samverkan vara det bästa alternativet för människor i alla åldrar och att erbjuda den bästa samhällsservicen.

 

Arbetsplatsen

Bemanningsenheten (BE) är en del av Välfärd samhällsservice och har som primär arbetsuppgift att bemanna vid korttidsfrånvaro som verksamheterna inte själva kunnat planera för och täcka med egen tillgänglig personal. Bemanningsenheten har en samordnande och kvalitetssäkrande roll i utvecklingsarbetet kring arbetstidsmodellen som tillämpas inom Välfärd samhällservice för vård och omsorgspersonal. Bemanningsenheten ansvarar även för all rekrytering av omvårdnadspersonal till våra verksamheter.

 

Nu söker vi timanställda korttidsvikarier och sommarvikarier till alla våra olika verksamheter. Information om verksamheterna som ingår i den gemensamma bemanningshanteringen finns på respektive verksamhets hemsida (se länkarna nedan).

 

  • Äldreomsorgen med samtliga fem Nacka Seniorcenter (NSC) samt Nattpatrullen och Larmpatrullen www.seniorcenter.se
  • Omsorgen för personer med olika funktionsnedsättningar på sina olika enheter inom daglig verksamhet, gruppboende och korttidsboende www.nacka.se/omsorgen
  • Personlig assistansenheten www.nacka.se/personligassistans
  • Socialpsykiatrin med sina olika enheter www.nacka.se/socialpsykiatrin Kvalifikationer

 

Vi ser gärna att du har utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbeta väl i grupp. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana. Du måste vara minst 18 år. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

För arbete inom både natt- som larmpatrull krävs KÖRKORT B och god körvana. Inom personlig assistans har brukaren stort inflytande över sitt val av personlig assistent. Inom socialpsykiatrin krävs mentalskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 

Utdrag ur Belastningsregistret:

I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom Välfärd samhällsservice. Använd blankett 442.5 http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan, begära utdraget då handläggningstiderna är alltid längre inför sommaren.

 

Anställningsvillkor

 

För korttidsvikarier gäller: Tidsbegränsad anställning. Timavlönad. Dag/kväll/helg/natt enligt överenskommelse i samband med bokning per tillfälle. Tillträde omgående. Möjlighet att önska semestervikariat med månadslön.

 

För semestervikarier gäller: Tidsbegränsad anställning (max 3 mån) på Bemanningsenheten med placering på enheten du har vikariatet på. Månadslön. Möjlighet att önska sysselsättningsgrad i enlighet med flexibla arbetstidsmodellen samt i viss mån påverka arbetstidsförläggning utifrån verksamhetens behov. Tillträde under perioden juni-september. Efter avslutat vikariat möjlighet till fortsatt anställning på Bemanningsenheten som timavlönad vikarie vid korttidsfrånvaro.

 

Mer information och ansökan

 

Vi kommer fortlöpande kalla de kandidater vi vill gå vidare med till ett första informationsmöte för att berätta om oss och vad det innebär att arbeta inom Välfärd samhällsservice.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. För mer information kontakta våra rekryterare Isabelle Rzewuski 08-7187670 isabelle.rzewuski@nacka.se

7/3
Socialpsykiatriska enheten i Huddinge söker semester vik: Boendestödjare
 
Två socialpsykiatriska enheter inom Huddinge kommun söker semestervikarie: boendestödjare.
Boendestödjarna inom socialpsykiatrin ger stöd till personer med psykiska funktionshinder och/eller missbruksproblem.
 
Boendestödet är en verksamhet inom socialtjänsten som ger hjälp till människor som behöver långvarigt stöd för att klara eget boende och för att har ett meningsful tid. Orsaken kan vara psykiska eller missbruk problem.
Som boendestödjare, är det din uppgift att utifrån varje enskild persons behöv ge det stöd som han/hon  behöver för att leva sitt liv så självständigt som möjlighet.
Vi söker dig som är trygg, självgående, flexible, orädd, motiverande, har stort engagemang och intresse för målgruppen. Du studerar psykiatri.

Ring 
Kerstin Kullander: 08-53535794
Tomas Åkezon: 08-53535794
 
Söders demensteam
Vi söker dig som har erfarenhet och är intresserad av att arbeta med människor som har olika former av minnessjukdomar.

Söders Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som är specialiserade inom demens, psyk/missbruk och funktionshinder. 

Just nu söker vi personal för heltid och timvikarier.

Välkommen in med din ansökan på jobb@sodersdemensteam.se
Läs gärna mer om oss och våra arbetssätt på sodersdemensteam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi finns på ett 70-tal orter i hela Sverige, samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 13 000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och med möjlighet till personlig utveckling.

Just nu söker vi timvikarier som kan hoppa in vid behov dag/kväll/helg

* Du får gärna vara undersköterska eller på väg att bli

* Du får gärna tycka om att vara ute och röra på dig – Här går, cyklar och kör vi bil

* Du får gärna vara intresserad av matlagning då vi ofta utför enklare matlagnings hos kund

Här på kundval innerstan så jobbar vi över hela innerstan; Norrmalm, Östermalm, Södermalm och kungsholmen så det är viktigt att du har bra lokalkännedom

Vi utför hemtjänst utifrån biståndsbeslut och även hushållsnära tjänster

Har du några frågor? Kontakta oss för mer information eller maila malin.frick@attendo.se

 

Huddinge kommun söker dig som vill arbeta som sommarvikarie

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Våra arbetsområden är missbruk och eller socialpsykiatri. Sektionen har flera verksamhetermed jobb såväl på dag, kväll och nattetid. Vår huvudsakliga arbetsuppgift är boemdestöd i olika former.Det bedrivs hemma hos brukare/klienter eller på våra boenden.

Besök även www.huddinge.se för information.

Är du intresserd så kontakta:

Enhetschef Lill-Marie Öhman 08-535 31672 eller maila lill-marie.ohman@huddinge.se

 

 

FLEXIBELT  EXTRAJOBB

Personlig assistent

 

Kontakt: Simona Petre 070 786 69 29, simonapetre@hotmail.com

Jag är en kvinna, yrkesverksam som konstnär, som pga. omfattande funktionshinder behöver assistans för att kunna leva mitt liv med familj, arbete och olika intressen.

Du är kvinna, rökfri, talar och skriver flytande svenska, empatisk och med personlig mognad. Körkort är en merit. Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare.

Arbetsuppgifter: Personlig omvårdnad; handla, städa, laga mat; enkla reparationer; utföra ärenden och följa med mig i arbetet. Jobbet innebär inga tunga lyft, det finns hjälpmedel.

Tillträde: Snarast, 3 lediga tjänster, timanställning/deltid.

Lön: Enl. överenskommelse. 127 kr-146kr, samt OB tillägg.

Arbetsgivare: STIL, med mig som arbetsledare.

Arbetsplats: Södermalm i Stockholm. Arbetstillstånd erfordras.

Arbetstider: Flexibla enl. överenskommelse.

Ansökan per mail: CV, referenser, gärna foto, personligt brev, framtidsplaner

Qvalitetspoolen

söker förskollärare eller barnskötare till sin VIKARIEPOOL för både fast- och timanställning

www.qvalitetspoolen.com  se under fliken lediga jobb eller  ring 08-648 22 00 för mer information

Lövholmens hemtjänst

Söker personal med körkort. Gå in på deras hemsida och läs om dem: Lövholmens hemsida. Är du intresserad så kontakta

Verksamhetschef:

Janet Segmen 070-8138219