Det händer att arbetsgivare ringer oss för att de söker personal. Här publicerar vi den information vi får så att ni som studerar hos oss enkelt kan ta kontakt med de aktuella arbetsplatserna.  Lycka till!

3 sep 2015

Socialpsykiatriska enheten i Huddinge kommun söker tim/semestervikarier som Boendestödjare.

Som boendestödjare är det din uppgift att utifrån varje enskild persons behov, ge stöd som hen behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi söker dig som går Vård och omsorgsprogrammet med inriktning psykiatri.

Ring: Tomas Åkezon 08 535 35 794 eller Bernt Eriksson 08- 53534721

20 mars Vill du arbeta hos Ava Assistans och Hemtjänst?

Vi är ett medelstort hemtjänstföretag med verksamhet i hela Stockholm. Vi växer och behöver nya medarbetare, på heltid, deltid eller på timmar.

Vår verksamhet håller hög kvalitet och vi har nöjda kunder. I Socialstyrelsens brukarenkät i år blev vi av brukarna bedömda som ett av de allra bästa hemtjänstföretagen i Stockholm.

Vi söker dig som vill göra ett bra arbete för kunden, är flexibel och kan ta ett stort eget ansvar.

Vi erbjuder bra arbetsvillkor, marknadsmässig lön och självständigt arbete i en trevlig arbetsgemenskap. Vi har kollektivavtal med Kommunal

Är du intresserad kontakta Roza Kaplan på telefon 073-6767334 eller på mail [email protected]

27/2

Socialpsykiatrin i Huddinge söker semestervikarier till två särskilda boenden för personer med psykisk funktionsnedsättning. Solhagavägen har plats för åtta boenden, personal dygnet runt.Boendet falken har nio lägenheter och personal dagtid och kvällar.

Vi söker dig som studerar psykiatri. Bra om du har arbetslivserfarenhet.

Är du intresserad så ring: Bernt Eriksson 08 535 347 21

Tomas Åkezon: 08 535 357 94

Vill du jobba extra på Hornskroken Södermalm?

 

Vi är ett trevligt demensboende med 53 platser på Södermalm. Hos oss arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. Verksamheten strävar efter att arbeta för att möta just den boendes behov och önskemål och betonar bemötandet som en mycket viktig del i arbetet. Vi arbetar aktivt för att erbjuda våra boende en innehållsrik vardag och har tillgång till en egen Silvervärdinna som ägnar hela sin arbetstid åt trivsel, nöjen och miljö.

Vi söker nu personer som studerar och som vill jobba extra hos oss, såväl dagtid som kvällar och helger. Vi vill att du är en trygg och stabil person med stort intresse för äldre. Har du arbetat med personer med demens tidigare är detta meriterande. Då arbetet innefattar ständig kommunikation med boende, närstående, kollegor och vårdgrannar är god svenska i tal och skrift ett krav.

 

Är du intresserad?

Maila ditt CV och ett personligt brev till [email protected]

Söders demensteam
Vi söker dig som har erfarenhet och är intresserad av att arbeta med människor som har olika former av minnessjukdomar.

Söders Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som är specialiserade inom demens, psyk/missbruk och funktionshinder. 

Just nu söker vi personal för heltid och timvikarier.

Välkommen in med din ansökan på [email protected]
Läs gärna mer om oss och våra arbetssätt på sodersdemensteam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi finns på ett 70-tal orter i hela Sverige, samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 13 000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och med möjlighet till personlig utveckling.

Just nu söker vi timvikarier som kan hoppa in vid behov dag/kväll/helg

* Du får gärna vara undersköterska eller på väg att bli

* Du får gärna tycka om att vara ute och röra på dig – Här går, cyklar och kör vi bil

* Du får gärna vara intresserad av matlagning då vi ofta utför enklare matlagnings hos kund

Här på kundval innerstan så jobbar vi över hela innerstan; Norrmalm, Östermalm, Södermalm och kungsholmen så det är viktigt att du har bra lokalkännedom

Vi utför hemtjänst utifrån biståndsbeslut och även hushållsnära tjänster

Har du några frågor? Kontakta oss för mer information eller maila [email protected]